Zania Design Home Pressupost 48 hrs - Zania Design español ingles ruso chino

Història de Zania Design


Per trobar els orígens de Zania ens remuntem a l'any 1975, quan Pedro Perez Fernandez, fuster de professió, va obrir un petit taller de 3 persones a la localitat de Navàs, província de Barcelona.

A poc a poc el petit taller de fusteria es va anar convertint en una empresa, amb uns 40 treballadors i equipada amb la més moderna maquinària i tecnologia.

El gir decisiu a la trajectòria de la companyia el va donar Xavier Perez Corominas, fill del fundador i actual administrador de la mateixa, que ha convertit Zania en el que és actualment: una marca enfocada a resoldre les necessitats de l'espai de la cuina, en la qual els pilars fonamentals són el disseny i la fabricació pròpia sense perdre mai la seva tradició artesanal.

A la seu central de Navàs es realitza tot el procés de disseny, fabricació i comercialització de les cuines Zania, de manera que la unió dels dissenyadors amb els artesans de tota la vida permet crear un producte de gran qualitat i disseny amb una singularitat única , a la mesura dels consumidors més exigents.

En concordança amb la filosofia de la companyia, aquesta ha preferit no optar per una xarxa de distribuïdors dels seus productes, sinó que disposa d'un únic showroom situat a Manresa, a uns 25 km de la fàbrica, on s'exposen alguns dels últims dissenys de Zania. D'aquesta manera es garanteix mimar al client, amb un tracte preferent i supervisant totes les fases del projecte, fins al muntatge final.