Zania Design Home Pressupost 48 hrs - Zania Design español ingles ruso chino
  • Css Template Preview
  • Zania Factory
  • Zania Contract
  • Zania Capital

Empreses del grup: ZANIA Group


ZANIA DESIGN és la unitat de negoci especialitzada en projectes d'espai interior de cuines residencials amb més de 40 anys d'experiència. En els seus orígens, està l'especialització en projectes de cuines i banys exclusius, espais en els quals gran quantitat de projectes ens avalen com experts en la seva arquitectura interior.

Tot això, juntament amb l'avantatge competitiu que suposa disposar de ZANIA FACTORY en el grup, el nostre centre productiu especialitzat, entre altres, en fusta, Corian i alumini, ens permet emprendre projectes de gran complexitat i envergadura a tot Espanya, permetent diferenciar de la resta.

ZANIA CONTRACT és la unitat de negoci del Grup Zania, especialitzada en la realització de projectes contract per Retail, Oficines, Hotels i Institucional. Per a això disposem d'un equip d'Arquitectes, Enginyers, Aparelladors i interioristes que col·laboren directament amb els clients, als quals els oferim gran flexibilitat i solucions exigents als seus projectes, des de l'assessorament i elaboració del projecte, fins a l'execució i el lliurament de "claus en mà ".

ZANIA CAPITAL ofereix un ampli ventall de serveis que van des de la inversió i gestió de patrimoni, fins a la venda d'immobles, lloguers, consultoria i gestió del sòl.