Zania Design Home Pressupost 48 hrs - Zania Design español ingles ruso chino
Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos01 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos02 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos03 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos04 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos05 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos06 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos07 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos08 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos09 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos10 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos11 Zania_Design_mobiliario_cocinas_Sant_Gervasi_proyectos12

Reforma àtic Sant Gervasi, Barcelona

Restaurar un edifici de 1811 i convertir-lo en un pis modern i singular requereix tot respecte per la riquesa dels materials i les formes. Aquest és l'esperit que va guiar als propietaris i dissenyadors.

És destacable la combinació de mobiliari, que es complementen amb mobiliari de disseny exclusiu Zania.

Els propietaris desitjaven un àtic on la seva vida quotidiana es alternés amb una forta presència de l'art en totes les seves expressions.

La subtil, sensual i simple decoració juntament amb l'enginyosa idea de treure partit als buits de les restaurades parets li confereixen al lloc un toc romàntic.