Zania Design Home Pressupost 48 hrs - Zania Design español ingles ruso chino
Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_001 Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_002 Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_003 Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_004 Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_005 Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_006 Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_007 Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_008 Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_009 Zania_Design_Igualada_Campcentelles_cocinas_chalet_010

Xalet a Igualada

Unifamiliar projectada per a habitatge familiar i amb nens.

Amb disseny molt cuidat, de característiques minimalistes aprofitant la llum natural del lloc, i tenint en compte la màxima comoditat del client.

La cuina s'adapta a la perfecció a l'espai disposat respectant les formes de la superfície del lloc. Consta d'una exquisida taulell compacta de Corian obtenint una perfecta combinació de la tècnica i el gust.

Cuidant al màxim els detalls i l'equipament tant de la cuina, com del moble del saló, així com dels espectaculars banys, amb aixetes d'estil professional i serveis de la més alta qualitat.