Zania Design Home Pressupost 48 hrs - Zania Design español ingles ruso chino
Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_piscina Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_piscina_01 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_piscina_02 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_01 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_02 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_03 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_04 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_05 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_06 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_07 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_08 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_09 Zania_Design_cocinas_Begur_chalet_10

Xalet Begur, Costa Brava

Unifamiliar projectada des dels seus inicis pensada en les necessitats d'una família moderna i amb nens. qual S'alternen les idees clares del client juntament amb les propostes innovadores. El mobiliari es concep com una autèntica obra d'art que neix de la combinació del fi lacat setinat amb la puresa del Corian donant la màxima qualitat a un acabat sedós i elegant que conserva la seva bellesa amb el temps.

L'interiorisme, de tall funcional i contemporani, facilita la vida al seu interior. La cuina es compon d'una illa central amb mobles lacats en blanc amb un office.